Ο “Savvas Popeye” ξεχωρίζει για πολλούς καλούς λόγους στη Σαντορινη (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι κανόνας ότι και στα πλέον τουριστικά, κοσμικά και πολυσύχναστα μέρη, υπάρχουν τα μαγαζιά που συνδυάζουν πολλά καλά και δεν έχουν τη λογική του… ό,τι αρπάξουμε. Η μαγευτική Σαντορίνη εννοείται ότι έχει αμέτρητες τουριστικές παγίδες, αλλά έχει και εστιατόρια όπως ο “Savvas Popeye” που δεν σε αφήνουν να παραπονεθείς για το παραμικρό.

Πάνω σε μία από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού, στον Αγιο Γεώργιο στον Περίοβολο, έχει στηθεί αυτό το μαγαζί με το περίεργο όνομα, συνδυασμός ιδιοκτήτη και παιδικού του… ειδώλου, που σε ένα πανέμορφο ντιζάιν που σε χαλαρώνει από μόνο του, προσφέρει μια πολύ γευστική κουζίνα χωρίς να… γδέρνει τους πελάτες.

Η ελληνική κουζίνα με έμφαση στα ντόπια προϊόντα, του νησιού ή των Κυκλάδων γενικότερα, παρουσιάζεται σε όμορφες παρασκευές με πολύ καλή γεύση, έντονη, καταλαβαίνεις ότι τρως κάτι καλό και σε πρώτη ύλη και σε μια αξιομνημόνευτη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα και τις ορέξεις.

Το μαγαζί καταφέρνει να καλύπτει και πτυχές της παραθαλάσσιας ταβέρνας και αυτές του πολυτελούς εστιατορίου, χωρίς σε κανένα να κάνει υπερβολές, χωρίς να είναι απωθητικό για τους λάτρεις του μεν ή του δε και χωρίς να… πουλάει Σαντορίνη στον τιμοκατάλογό του. Μεγάλη ανακάλυψη, εξαιρετική επιλογή και μπράβο τους για την προσπάθεια και κυρίως για το αποτέλεσμα.

 

INFO: https://www.savvaspopeye.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γρηγόρης Φανίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα