Μια εντυπωσιακά απλή, εμφανίσιμη και κυρίως νόστιμη συνταγή έπεσε πρόσφατα στην αντίληψή μου και πραγματικά είπα… κρίμα να μην τη μοιραστώ. Τη δουλεύεις σε ελάχιστα λεπτά, υπολογίζοντας πάντως κι ένα δίωρο αναμονής, την παρουσιάζεις κερδίζοντας θετικά σχόλια με το που την εμφανίζεις και τελειώνεις με την… αποθέωση όταν τη δοκιμάσουν.
Τόσο απλό που παραπάνω δεν πάει, κάνεις ένα μπεν – μαρί τις τρεις λευκές σοκολάτες, αναμιγνύεις με 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος καλύτερα την ζαχαροπλαστικής, αφήνεις ένα διωράκι στο ψυγείο να πήξει και όταν βγει, πλάθεις τα τρουφάκια σου και τα… ζαχαρώνεις στην άχνη.
TIPS: Στη βερσιόν του πορτοκαλιού, αν σας αρέσει το έντονο άρωμα μανταρινιού, αναμιγνύετε τα ξύσματα και το αποτέλεσμα είναι… πολυποικιλιακό. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε τη συνταγή με ξύσμα λεμονιού, μόνο του αυτό, όχι με ανάμιξη και μπορείτε να φανταστείτε τη γεύση, στο πιο ξινό, για λάτρεις λεμονιού.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γεωργία Στέρλου