Στο νησί δεν είναι θέσφατο το φαγητό στην ακροαγιαλιά. Αντίθετα στα… ψηλά μπορεί να βρεις θησαυρούς που δεν πουλάνε τοποθεσία, αλλά ποντάρουν στο φαγητό. Οπως κάνει «Των καλοφαγάδων», στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ιουλίδα της Τζιας.
Τα κρέατα είναι οι… βασιλιάδες της κουζίνας του Γιάννη, με μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικά ψησίαμτα. Εχει σούβλες, έχει σχάρες, έχει και τηγάνια, όλα πολύ νόστιμα και σε μεγάλες μερίδες. Θα βρεις και μαγειρευτά, ορεκτικά και όσο έχει πολύ κόσμο το νησί έναν τεράστιο κατάλογο που πάντως αποφεύγει τον κίνδυνο του… λίγο απ’ όλα που καμια φορά έχει επίπτωση στην ποιότητα.
Οταν σπάει ο κόσμος, μικραίνει το μενού αλλά βγάζει και κάτι εκπληξούλες που είναι να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Οποτε κι αν πας πάντως θα δεις κόσμο, πολύ κόσμο. Μη σε φοβίζει πάντως για το σέρβις, ξέρουν να το δουλέψουν το μαγαζί, μόνο βαβούρα μπορεί να έχει.
INFO: http://www.kalofagadon.gr/
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Φουσκίδης