Συστήνεται ως “μεζεδοτεχνείο” και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Ο “Πασατέμπος” αντιμετωπίζει τους μεζέδες σαν τέχνη, τέτοιους προσφέρει στους πελάτες του και δίκαια έχει γίνει σημείο αναφοράς στην πόλη της Καστοριάς για ποικιλία και νοστιμιά.
Ο μικρός, αλλά παρεΐστικος και με πολύ γούστο διακοσμημένος χώρος σε κάνει να νιώσεις πολύ οικεία, όπως και οι “οικοδεσπότες”, με ζεστή συμπεριφορά και άψογη εξυπηρέτηση. Οσο για τον κατάλογο είναι μια σκέτη πρόκληση και όσα κάνεις όρεξη τα γεύσεσαι και στο πιάτο, εξίσου προκλητικές δηλαδή είναι και οι γεύσεις του.
Τρεις είναι οι επιδιώξεις του μενού, ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας, των τοπικών προϊόντων και φαντασία. Σε ονόματα, σε παρασκευές και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστό. Κάτι από τα πιο απλά του πιάτα, τα μπιφτέκια του είναι από τα καλύτερα που μπορείς να φάς, τα περέκ του όπως πρέπει να είναι, οι κροκέτες τραχανά μια γευστική εμπειρία που δε συναντάς συχνά και πολλές άλλες συνταγές και συνδυασμοί.
Η μοντέρνα ονομασία και παρουσίαση πολλών πιάτων σε τίποτα δεν αφαιρεί παράδοση υλικών και γεύσεων και ο “Πασατέμπος” γίνεται με τηνμ πρώτη στέκι αν θέλεις να έχεις επιλογές και να μην αμφιβάλλεις για τίποτα στη γεύση.
INFO: https://www.facebook.com/pasatemposkastoria/
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Παράσχος Δελλής