Τα “Τρύπια ποτήρια” δεν ονομάστηκαν… τυχαία έτσι (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα πανέμορφα και όλο και πιο πολύ επισκέψιμα Γιάννενα προσφέρουν πολλές επιολογές για φαγητό και διασκέδαση. Αλλες φανερές ή περιζήτητες λόγω θέας στη λίμνη, άλλες σε λιγότερο όμροφα τοπία, αλλά με πολύ όμορφες επιλογές για φαγητό, κέφι και καλοπέραση. Σαν τα “Τρύπια Ποτήρια” που δεν ονομάστηκαν τυχαία έτσι, είναι τέτοιοι οι μεζέδες και το περιβάλλον που τραβάει το κρασάκι ή το κάθε άλλο απόσταγμα επιλογής.

Ενα μαγαζί απλό σε όλα του, επειδή δε θέλει να εντυπωσιάζει με φαντεζί διακοσμήσεις, ταμπέλες ή συνταγές. Στόχευσε από την αρχή, έτσι καθιερώθηκε και έτσι συνεχίζει, σε κλίμα παρέας, σε καλό φαγητό στιλ μεζεδοκατάστασης και σε καλό κρασί και ποικιλία άλλων ποτών για κάθε κέφι.

Γεύσεις και ποικιλία είναι εξαιρετικά, υπάρχει συνοδεία μεζέ και για το τσιπουράκι, υπάρχει φυσικά και το μνενού για παραγγελίες, είναι όλα νόστιμα και έχει μπόλικα πράγματα για να διαλέξεις και να ικανοποιηθεί κάθε όρεξη στην παρέα. Εχει καλή μουσικούλα, χωρίς να ενοχλεί τις κουβέντες, κάποιες φορές μας έχουν πει ότι έχει και ζωντανό και το τσέκι ανάβει.

Είναι ένα μαγαζί σίγουρα ότι “εμπορικό” που θα πας για να περάσεις ευχάριστα, να φας νόστιμα και… να ξαναπάς.

INFO: https://www.instagram.com/tatrypiapotiria/

https://www.facebook.com/tatrypiapotiria?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δέσποινα Ανδριοπούλου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα