Ο “Photis” κάνει… τέχνη με τα σάντουιτς στο κέντρο της ΑΘήνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Πληρώνεις για ένα σάντουιτς ποσό που μπορεί να κάνει ένα πιάτο, ορεκτικό όχι κυρίως, σε ένα εστιατόριο; Πληρώνεις, ναι, αν αξίζει τον κόπο και την εμπειρία. Και ο “Photis” τον αξίζει, αφού πέρα από τις απογειωτικές γεύσεις είναι και η ποσότητα που σε χορταίνει. Μία ακόμα από τις “τρύπες” που υπάρχουν στο κέντρο της ΑΘήνας με σάντουιτς για τον δρόμο, μόνο που αυτή βρήκε τον τρόπο της για να ξεχωρίσει. Μπορεί να μην τη “βγάλεις” με ένα ταλιράκι, αλλά θα έχεις να θυμάσαι αυτό που απόλαυσες σε όλο του το μεγαλείο.

Στο μαγαζί αυτό δε θα βρεις μια βιτρίνα… σιδηρόδρομο με επιλογές ατελείωτες, δε θα βρεις “λαϊκά” προϊόντα να βάλεις στο ψωμί σου, δε θα βρεις καν τα συνηθισμένα ψωμιά. Ο,τι βρεις όμως είναι διαλεχτό, μπαίνει σε ποσότητα, ταιριάζει και είναι νόστιμο. Υπάρχουν δικά τους σάντουιτς, υπάρχει φυσικά και η επιλογή να βάλεις όσα εσύ διαλέξεις από τα υπάρχοντα.

Καλή η απλή γκούντα για παράδειγμα που βρίσκεις στα σαντουιτσάδικα, αλλά εδώ το έχουν πάει αλλού με κρέμα γραβιέρας, φέτας και άλλα τέτοια γκουρμέ. Κρέατα διαλεχτά, από παστράμια μέχρι σιγοψημένα χοιρινά και πάει λέγοντας σε μια πραγματική εμπειρία που προσωπικά κλείνω στην καλαμποκίσια μπαγκέτα γιατί τη θεωρώ λατρεία.

INFO: https://www.photis-deli-sandwiches.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστα Παπαγιαννόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα