Το “Πέτρινο μπαλκόνι” σε… ταξιδεύει γευστικά στο Καλό Νερό (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα σταθερό όνειρο του Ελληνα σε στιγμές χειμώνα, πίεσης και άλλα τέτοια είναι το ταβερνάκι πάνω στη θάλασσα. Αν αυτό έχει και ανώτερης ποιότητας φαγητό, τότε ο συνδυασμός τα σπάει. Στο Καλό Νερό Μεσσηνίας, υπάρχει το “Πέτρινο μπαλκόνι” γι’ αυτά και ακόμα περισσότερα.

Ωραίο μπαλκόνι ακριβώς πάνω από την αμμουδιά, αλλά από κάτω τους ζεστούς μήνες και ξαπλώστες, με σέρβις και τα δέοντα, άρα χωρίς πολλά λόγια ένα μαγαζί να ξημεροβραδιάζεσαι. Πάμε όμως στα ουσιώδη, τα του φαγητού.

Ενας κατάλογος με όλα, τα θαλασσινά υπερέχουν αλλά υπάρχουν και επιλογές και όχι μόνο τα απλά μιας ταβέρνας, τηγάνια σαλάτες και τέρμα, αλλά και αρκετά πιάτα πιο φαντεζί και ψαγμένα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μεζεδάκια, αφού το μέρος εμπνέει και με το παραπάνω για ουζοκατάσταση, υπάρχουν όμως και επιλογές για πιο… επίσημο φαγητό και για δείπνο δίπλα στο κύμα.

Οι γεύσεις είναι πολύ καλές, τόσο σε νοστιμιά όσο και σε… ευαίσθητα πράγματα ταβένρας όπως είναι τα λάδια στα τηγάνια, το σέρβις είναι πολύ οργανωμένο για ένα μαγαζί που συγκεντρώνει προτιμήσεις πολύ κόσμου και όχι άδικα.

INFO: https://www.topetrinompalkoni.gr/

https://www.instagram.com/to_petrino_balkoni/

https://www.facebook.com/topetrinobalkoni

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Καραγιάννης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα