Στο Κοκκάρι ο “Κόκορας” δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν κρίνεις με το… μάτι, είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε παγίδα. Ειδικά αν δεν υπολογίσεις ότι η ονερική Σάμος, δεν είναι ένα τουριστικό, με την κακή έννοια των παθογενειών νησί. Μπορεί λοιπόν στο πανέμορφο Κοκκάρι να δεις τον “Κόκορα” και να τον αποφύγεις. Κακό του κεφαλιού σου. Διότι μπορεί να είναι πάνω στην περατζάδα, δίπλα στο κύμα, με φωτογραφίες των φαγητών στις γραμμένες σε διαφορετικές γλώσες πινακίδες, αλλά η ποιότητα και η νοστιμιά τους είναι για όλους και είναι επιπέδου.

Στον “Κόκορα” μπορεί να συνρπάξουν αρμονικά η αθερίνα και η… πίτσα, το κλέφτικο, μ ουσακάς και οι μπλονέζ, όλες οι γαστρονομικές συνήθειες των λαών, αλλά με μεράκι, φροντίδα στο μαγείρεμα από καλούς τεχνίτες και σε καμία περίπτωση… ξεπέτα για τουρίστες.

Η πίτσα που πήρε το παιδί, κάποιες συνήθεις δύσκολα αλλάζουν, ήταν εξαιρετική, ο μουσακάς που δοκιμάσαμε εμείς επειδή αυτός σπάνια… λαθεύει ήταν σαν σπιτικός, το κλέφτικο έλιωνε στη λαδόκολα και ήταν πεντανόστιμο. Ολα αυτά δίπλα στο κυματάκι, που λέει ο λόγος γιατί η θάλασσα ήταν λάδι, σε ένα υπέροχο μέρος με εγγυημένα καλό φαγητό.

 

INFO: https://www.kokoras-restaurant.gr/

https://www.facebook.com/kokoras.restaurant/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νάντια Δεμέλη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα