Τα αποστάγματα βρήκαν τη συνοδεία τους στο “Zeme” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η παραμάνα με τους μεζέδες, τα συνοδευτικά σε κάθε μέγεθος τσίπουρου, το δικό τους τσίπουρο με γουστόζικες ετικετούλες σε κάθε μπουκάλι, όλα όσα ορέγονται και ονειρεύονται οι μερακλήδες, υπάρχουν στην πλατεία Αγίων Αποστόλων, σε πιάτσα φαγητού στη Θεσσαλονίκη, στο “Zeme”.

Μια μεγάλη γκάμα παραδοσικών ελληνικών τσiπουρομεζέδων, μια πιστή μεταφορά της… παραλίας του Βόλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μας πήγε εκεί με επιφυλάξεις είναι η αλήθεια μήπως πέφταμε σε… κόπια, αλλά φύγαμε ενθουσιασμένοι και όχι… ευθεία. Και ποικιλία μεγάλη έχει και γευστικά είναι όλα, όχι τίποτα φασόν ετοιματζίδικα και πολύ όμορφο το μαγαζί, και φιλικές οι τιμές, να κάθεσαι και να μη φεύγεις δηλαδή.

Ωραία προσπάθεια, μερακλίδικη, καλοτηγανισμένα τα ζεστά, ούτε τίγκα στο λάδι ούτε να μυρίζουν ανακατεμένες γεύσεις, όλα στο πικ των απαιτήσεων που μπορείς να έχεις, βγάζουν καλούς επαγγελματίες τόσο με την έννοια του προσεγμένου προϊόντος όσο και με αυτή του ότι δε βλέπουν τον πελάτη σαν… ευρώ, αλλά σαν έναν ακόμα που μεγαλώνει την παρέα τους.

INFO: https://zeme.gr/

https://www.instagram.com/zeme.skg/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φώντας Πετρίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα