Η “Καβουρόπετρα” στην Αίγινα σε γαληνεύει και σε χορταίνει με λαχταριστούς μεζέδες (pics)

Διαβάστε επίσης

Το νησί με τους φανατικούς πιστούς, μια ανάσα από την Αθήνα και με πείσμα στο να κρατάει τον χαρακτήρα του, η Αίγινα, έχει αμέτρητους γαστρονομικούς θησαυρούς και όχι μόνο αυτούς που ξέρει ο πολύς κόσμος, στο Λιμάνι ή στην Πέρδικα. Η “Καβουρόπετρα” στο ομόνυμο λιμανάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Στην πλευρά που βλέπει το Λεκανοπέδιο και στον παραλιακό από Σουβάλα προς Αίγινα, το μαγαζί αυτό μετράει δεκαετίες οικογενειακής παράδοσης στη γεύση και καμαρώνει για τις πρώτες ύλες του και τις γεύσεις του. Είναι το ψαροταβερνάκι που ονειρεύεσαι, πλάι στη θάλασσα και με ένα σωρό λαχταριστά μεζεδάκια αλλά φυσικά και φρέσκο ψάρι.

Στο πέρασμα των χρόνων το μενού εμπλουτίζεται, πάντα ποιοτικά και προσεκτικά, τα διαφόρων ειδών ζυμαρικά συνοδεύουν τα νόστιμα θαλασσινά, αλλά φυσικά τα κλασικά μεζεδάκια της ψαροταβέρνας παραμένουν η… ναυαρχίδα, μαζί και με ολόφρεσκες σαλάτες.

Το περιβάλλον σε ηρεμεί, η φιλοξενία των ανθρώπων του μαγαζιού σε κάνει να νιώθεις άνετα και όλο το σκηνικό κάνει την “Καβουρόπετρα” αγαπημένη για όσους θέλουν να φάνε εγγυημένα καλά και μακριά από την μεγάλη βουή του αγαπημένου αυτού προορισμού. Και για τους πιο μερακλήδες, υπάρχει και χειμερινή δυνατότητα, σε κλειστό χώρο για απόδραση αναζωογόνησης.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/Kavouropetra/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Καρακάσης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα