Το μπέργκερ και τα συναφή στα καλύτερά τους στο “Comet” στα Μελίσσια (pics)

Διαβάστε επίσης

Μπέργκερ βρίσκεις πια σε κάθε γωνιά, σε κάθε γειτονιά. Καλό μπέργκερ όμως, με όσα αυτό απαιτεί για τους γνώστες και τους μερακλήδες, δε βρίσκεις παντού. Το “Comet” είναι ένα μαγαζί που σου αποδεικνύει ότι ξέρει την υπόθεση, ότι έχει εντοπίσει τα κενά της αγοράς και ότι αυτό που σου προσφέρει αξίζει να σε φέρει στα Μελίσσια ακόμα κι αν δεν είσαι από την περιοχή ή τα πέριξ.

Επειδή η πρώτη εντύπωση μετράει, οι άνθρωποι έχουν φτιάξει πολύ όμορφα έναν απλό χώρο, έχουν χαρούμενη ατμόσφαιρα, το μάτι ανοίγει μαζί και η διάθεση, καλά για την όρεξη δε λέμε, αυτή είναι δεδομένη. Επίσης δεν είναι ένα απλό τυπικό μπεργκεράδικο, τρως και έφυγες, αφού υπάρχει όμορφη μπάρα με σπεσιαλίστες στα κοκτέιλ που μπορούν να σου συμπληρώσουν μια γεμάτη έξοδο ή και να σου συνοδεύσουν το φαγητό.

Υπάρχει πλούσιο μενού και με ορεκτικά, μεξικανικής επιρροής και πολύ προσεγμένα και νόστιμα και αυτά, πριν φτάσεις στα μπέργκερ που είναι το απόλυτο φετίχ, αρχίζοντας από το ψωμάκι κιόλας που δεν έχει καμία σχέση με διάφορους… αφρούς που κυκλοφορούν στην αγορά. Καταλαβαίνεις ψωμί, καταλαβαίνεις γεύση και φυσικά το περιεχόμενο είναι τέλειο.

Το μενού έχει και μπάο μπανς, επίσης φτιαγμένα με τέχνη, έχει και πολύ καλό κρέας με συγκεκριμένες κοπές, έχει τα πάντα δηλαδή αλλά όπως και να το κάνεις, το μπέργκερ του είναι η ναυαρχίδα του μαγαζιού και πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου σε πολλά διαφορετικά.

 

INFO: https://www.facebook.com/people/Comet-Athens/100089117752396/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Τρίμμης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα