Γεύσεις και χρώματα κάνουν το “A little taste of home” μια πραγματική εμπειρία (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε ένα από τα μαζικά κέντρα της τουριστικής περατζάδας της Αθήνας, στου Ψυρρή, το “A little taste of home” έχει έρθει να δείξει ότι όταν υπάρχει φαντασία και όρεξη γι’ αυτό που κάνεις μπορεί να βγουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Ενα πολυσυλλεκτικό μενού που έχει βάση την ελληνική κουζίνα, αλλά όχι μόνο τα κλασικά και έχει και προεκτάσεις σε άλλες κουζίνες του κόσμου και κυρίως Ανατολίτικες, ένα μενού δοσμένο με όμορφες παρουσιάσεις και χρώματα και μέσα σε έναν απλό και χαρούμενο χώρο, κάνουν το μαγαζί αυτό προορισμό ψαγμένων Αθηναίων και… διαβασμένων ξένων, αφού η φήμη του έχει επεκταθεί και όχι άδικα.

Πολύ νόστιμες γεύσεις και σωστά μαγειρέματα, πολύ καλοί συνδυασμοί με ισορροπίες στις εντάσεις, αφού υπάρχει ο φόβος του μπαχαρικού σε τόσο ανατολίτικες εφαρμογές, όμως εδώ όλα είναι όσο πρέπει και μόνο υπέρ νοστιμιάς. Το μενού έχει αξιοπρεπέστατη ποικιλία ορεκτικών που στηρίζει ακόμα και απλή μεζεοδκατάσταση, έχει όμως και εξαιρετικά κυρίως πιάτα με σήμα κατατεθέν τον σιδηρόδρομο που λιώνει στο στόμα και γίνεται ανάρπαστος.

Μπορεί προσωπικά όταν τιγκάρει ο τουρισμός να αραιώνω λίγο, προτιμώντας τους πιο ήρεμους μήνες για συχνές επισκέψεις, όμως αυτό το μαγαζί είναι μια πολύ θετική εικόνα της χώρας και του τουριστικού κέντρου για τη χώρα προς τα έξω και μπράβο.

 

INFO: https://alittletasteofhome.gr/

https://www.instagram.com/alittletasteofhomeathens/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κωστής Αλιφραγκής

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα