Το… ντισκοκαφενείο “Jamaica” εγγυάται γεύση, κέφι και… τρέλα (pics)

Διαβάστε επίσης

Η ζωή θέλει και λίγη τρέλα για να ξεδίνουμε από την καθημερινότητα κι όταν αυτή είναι ωραία δοσμένη και κυρίως με συνοδεία νόστιμων μεζέδων, γίνεται συνήθεια. Η “Jamaica” προσδιορίζεται ως ντισκοκαφενείο κι αυτό από μόνο του φτάνει για να σε πείσει για την τρέλα. Για τα υπόλοιπα αρκεί μια δοκιμή για να πειστείς.

Θα φας από τάρτες γαλλικού μπιστρό μέχρι σουτζουκάκια θεσσαλονίκης, θα πιεις από τσίπουρα μέχρι κοκτέιλ, θα ακούσεις από παλιά ξένα μέχρι ρεμπέτικα καισύγχρονα ελληνικά χιτ, θα ανοίξει το μάτι σου με τα χρώματα και η καρδιά σου με το κέφι. Ολα βγαίνουν ανεπιδήδευτα εκεί, όλοι τα χαίρονται, χαλάρωση και χόρταση συνδυάζονται αρμονικά.

Με ένα μότο που επίσης σε προδιαθέτει για το τι θα συναντήσεις, το “εδώ τους μπελάδες τους γλεντάμε”, μπορείς να πας από νωρίς το πρωί για καφεδάκι με συνοδεία σνακ και να συνεχίσεις με παρέα, αποστάγματα, μεζέδες, αλλά και πιο επίσημα πιάτα. Τα πάντα όλα δηλαδή συνεχίζοντας και με ποτά σε ένα μαγαζί ολοήμερο, αλέγκρο και ποιοτικό, αφού το…. ό,τι να ‘ναι πάει στο μακριά οι σκοτούρες και σε καμία περίπτωση στην ποιότητων όσων σερβίρει.

 

INFO: https://www.facebook.com/jamaicaskg/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Τζάνος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα