Κλασάτο μπιστρό με εξαιρετικές επιλογές το “Papillon” στο Ψυχικό (pics)

Διαβάστε επίσης

Στον κόμβο Κηφισίας που λέει και το άσμα, δίπλα στο Φάρο, πάνω στο δρόμο, δύσκολα φαντάζεσαι αν δεν το ζήσεις ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο μαγαζί. Παρίσι κανονικό σε στιλ, φινέτσα, γεύσεις με φαντασία που σε τρελαίνουν, επιλογές για όλη τη μέρα και άλλα πολλά. Το “Papillion” είναι σημείο αναφοράς για ψαγμένους σε μια γεμάτη πιάτσα με πλήθος καλώ επιλογών και είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις την εμπειρία του.

Το σκηνικό είναι σα να έχει μεταφερθεί το… Παρίσι στο Ψυχικό, από διάκοσμο μέχρι τραπεζοκαθίσματα και το μενού έχει μια μεγάλη γκάμα πολύ γευστικών επιλογών για όλη τη μέρα. Από νωρίς το πρωί με τον καφέ ή το όποιο ρόφημά σου υπάρχει συνοδεία που εμπνέει, συνεχίζοντας τη μέρα μπαίνει το κυρίως μενού με εξαιρετικά πιάτα, που αποπνέουν πολυτέλεια, είναι γευστικά και το κυριότερο, σε χορταίνουν.

Το πλούσιο μπαρ του μαγαζιού προσφέρει και την επιλογή του ποιοτικού κλεισίματος ενός γεύματος, με το ποτό που θα συνοδεύσει ίσως και τα εξαιρετικά γλυκά του και όλη η εμπειρία είναι τόσο προσεγμένη που ελκύει κόσμο τόσο για να ένα ιδιωτικό φινετσάτο φαγητό όσο και για σημαντικά ραντεβού στα οποία πάντα το περιβάλλον παίζει ρόλο και ενίοτε σημαντικό.

 

INFO: https://www.papillonbistrot.com/bistrot

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Πάνος Αργυράκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα