Στη “Lostre κουζίνα” η παράδοση βρίσκει το σήμερα και το κέντρο της Αθήνας την… εξοχή (pics)

Διαβάστε επίσης

Στις αρχές της Βουλιαγμένης προς Στύλους, μέσα σε ένα τόσο πολυσύχναστο κόμβο της πόλης και δίπλα στο κέντρο, υπάρχει ένα κλασικό αθηναϊκό οίκημα σε μια ήσυχη γωνίτσα με πλατεία που σε ταξιδεύει αλλού. Η “Lostre Κουζίνα”, φέρνει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό σε πιο σύγχρονη εκδοχή και την πλατεία του χωριού μέσα στο κέντρο της πόλης.

Ενα προσεγμένο ντεκόρ, απλό και ευχάριστο, η ευχάριστη ατμόσφαιρα στα έξω τραπεζάκια και πάνω στο πεζοδρόμιο και ένα ελληνικότατο μενού, με προσιτές γεύσεις στον καθένα, με κρέατα και με ποικιλίες που ευνοούν την παρέα για να περάσει όμορφα και να φάει καλά.

Μεγάλη επιλογή σε μεζεδάκια που μπορούν και να στηρίξουν ολόκληρο τραπέζι, αν και τα κρέατά του αξίζει να δοκιμαστούν ειδικά τα κεμπάπ του είναι αφρός και πεντανόστιμα, αλλά και τα υπόλοιπα καλοψημένα, μεγάλες μερίδες και νόστιμα. Στα συν ότι έχει εξαιρετικό χύμα κρασί, δίπλα σε μια πολύ στοχευμένη μικρή λίστα εμφιαλωμένων και αποκλείεται να σου λείψει κάτι, μπορείς να επανέρχεσαι στην παραγγελία ανανεώνοντας τις γεύσεις.

Το μαγαζί αυτό βγάζει μα νοσταλγία, τόσο για την παλιά Αθήνα όσο και τα φαγητά που αγαπήσαμε, βγάζει γεύσεις και αυτό είναι φυσικά το βασικό μιλώντας για εστίαση, βγάζει αβίαστα και κατάσταση παρέας γι’ αυτό και είναι στέκι πολλών που ξέρουν ότι θα φάνε και θα περάσουν καλά.

 

INFO: https://www.lostrekouzina.eu/el/

https://www.facebook.com/LostreKouzina

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Δέλκος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα