Η Μάνη είναι γεμάτη “θησαυρούς” και ο “Πλάτανος” στις Θαλάμες είναι ένας τέτοιος (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα χωριό με ελάχιστους κατοίκους κάπου στον Ταΰγετο το οποίο θα ήταν ένα απλό πέρασμα σε άλλες διαδρομές στην σαγηνευτική Μάνη, γίνεται και σταθμός και προορισμός καλών γεύσεων. Οι “Θαλάμες”, όπως λέει η ταμπέλα στην είσοδο έχουν μέσα στην πρασινάδα τον “Πλάτανο”, όχι μόνο το δέντρο αλλά και την ταβέρνα που σε καθηλώνει.

Το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό έρχεται στις καλύτερες μορφές που μπορείς να φανταστείς για “έξω”, σε ένα περιβάλλον που μόνο σε ηρεμεί και δε σου κάνει κουράγιο να σηκωθείς να φύγεις. Από γουρουνοπούλα, δεν ξέρω αν είναι σε καθημερινή βάση, μέχρι τα μαγειρευτά που θα ζήταγες αν σε ρώταγαν τι θέλεις να σου φτιάξω και μπόλικα μεζεδάκια για τη μέση.

Α, μέχρι και πίτσα έχει το μενού, εννοείται χειροποίητη για τα δροσερά βραδάκια του καλοκαιριού, δεν κάνουν αποκλεισμούς εκεί, ό,τι μπορεί να θέλουν τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι φυσικά. Το κρασί τους είναι ο… πόνος αυτού που οδηγάει και δεν μπορεί να πιει, αν σου αρέσει το κρασάκι σίγουρα δεν πρέπει να είσαι εσύ ο οδηγός. Ενα μαγαζί από τα… καρτ ποστάλ της Ελλάδας, σε στιλ και φαγητό που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα αν περιηγηθείς στην μυστηριακή και συναρπαστική Μάνη.

INFO: https://www.facebook.com/platanosthalames/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Καμπιώτης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα