Στη Δροσιά το “Madonna upper market” είναι το μαγαζί που έχει όλα τα εκλεκτά του κόσμου (pics)

Διαβάστε επίσης

Η ταμπέλα ντελικατέσεν μπαίνει όλο και πιο εύκολα, όλο και πιο συχνά σε μαγαζιά. Αλλα έχουν πιάσει το νόημα, αλλά είναι απλά μπακάλικα που… μεγαλοδείχνουν, υπάρχει κι ένα που είναι ο ορισμός του και με προϊόντα σπάνια από όλον τον κόσμο. Το “Madonna upper market” είναι αυτό που έλεγε παλιά και η γνωστή αλυσίδα, το μαγαζί που έχει και του πουλιού το γάλα.

Θα μπορούσε να είναι… κοσμηματοπωλείο, θα μπορούσες να μείνεις με τις ώρες να το χαζεύεις, ράφια, προθήκες, ψυγεία, αλλά τελικά δε θα μπορούσες να αποφύγεις τους κάθε λογής πειρασμούς και να μη γεμίσεις με ψώνια. Πες το και βρες το. Κάβα, συσκευασμένα, τυριά, αλλαντικά, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου όλου.

Εχει όμως και φαγητά, εξαιρετική ντελικάτη κουζίνα, πλήθος ελληνικών γεύσεων που μπορείς να πάρεις για το σπίτι ή να γευτείς εκεί, φρεσκομαγειρεμένα κάθε μέρα και πραγματικά πολύ υψηλής ποιότητας. Και πέρα από όσα πάρεις για τα δικά σου γούστα, πέρα από όσα για να εκπλήξεις ευχάριστα καλεσμένους σου, αυτό το μαγαζί είναι το ιδανικό για ξεχωριστά δώρα που θα κάνουν αίσθηση. Από απλά μεμονωμένα κομμάτια, μέχρι καλάθια προσεγμένα και εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας.

 

INFO: https://www.madonnauppermarket.gr/

https://www.facebook.com/MadonnaUpperMarket/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φάνης Τσουρούλιας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα