Η “Κλωθώ” είναι το… comfort κουτούκι της Θεσσαλονίκης (pics)

Διαβάστε επίσης

Βασική αρχή, ο σεβασμός στο παραδοσιακό φαγητό. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε η “Κλωθώ” που έχει όμως κι άλλα χαρίσματα και έχει κερδίσει τον κόσμο της. Εχει βρει μια ήσυχη γωνιά παρότι μέσα στην πόλη, έχει βάλει πολύ γούστο και πριν φτάσεις στην κουζίνα, με όμορφη παραδοσιακή διακόσμηση και χώρο γενικά και έχει γεύσεις και ποικιλία που ικανοποιούν δύσκολους ουρανίσκους.

Τα μενού που αλλάζουν σε λεπτομέρειες καθημερινά και οι αλλαγές αυτές προκύπτουν από το τι έχει η αγορά, πάντα με συναρπάζουν. Τέτοιο είναι το μενού στην “Κλωθώ” που εννοείται ότι έχει τη βάση του αλλά μπορεί να βρεις και μερικές πινελιές, για παράδειγμα τα ψάρια εξαρτώνται από το τι βρέθηκε στην αγορά ή κάποιες άλλες λεπτομέρειες στα λαχανικά και πάει λέγοντας.

Η “Κλωθώ” έχει φροντίσει να μην περιορίζεται στα γευστικότατα κυρίως πιάτα της, αλλά έχει και μια αξιομνημόνευτη και πεντανόστιμη ποικιλία από μεζέδες που μπορούν να ικανοποιήσουν μια χαρά και κατάσταση τσιπουροκατάνυξης, χωρίς απαραίτητα να συνοδευτεί από κάτι μαγειρευτό. Μια ωραία πρόταση, παρεΐστικη και πολύ νόστιμη.

 

INFO: https://www.facebook.com/klothofood/photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κοσμάς Αφεντούλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα