Η “Λακάνη” είναι το μαγειρικό τεχνουργείο που… συστήνεται στη Ρόδο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Λακάνη στο… πρωτογενές της, είναι ένα παραδοσιακό ροδίτικο φαγητό, που πήρε το όνομά της από το σκεύος που μαγειρεύεται με βάση τα ρεβίθια. Η “Λακάνη” στο κέντρο της πόλης της Ρόδου είναι ένα πολύ ψαγμένο και ακόμα πιο πολύ νόστιμο μαγαζί, που δε διστάζει να συστηθεί ως μαγειρικό τεχνουργείο και καταφέρνει να το υποστηρίξει πολύ καλά.

Η συνταγή του δεν είναι απλή, αλλά είναι πολύ πετυχημένη. Το παραδοσιακό, αγνό, καλό ελληνικό φαγητό, με ανώτατης ποιότητας υλικά, σε πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί και συγκλονιστικό αφού γεύσεις και αρώματα σου δημιουργούν μια εκπληκτική αίσθηση και σε κάνουν να φύγεις με απόλυτη ικανοποίηση.

Η “Λακάνη” σίγουρα δεν είναι ταβερνάκι με την πολύ απλή και καθημερινή έννοια του όρου, όμως έχει και την ποικιλία και τις γεύσεις που σίγουρα δεν την κάνουν και κάποιο από τα… μυστήρια εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, ξέρετε αυτά με τη μια μπουκιά σε ένα τεράστιο πιάτο, με αφρούς και τα λοιπά, που φεύγεις και πας… να φας για να χορτάσεις.

Σε αυτό το μαγαζί θα βρεις ελληνική κουζίνα, θα καταλάβεις ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο μέσα στην κουζίνα και μεγάλο κέφι και ευγένεια έξω από αυτή, όλοι οι άνθρωποι είναι φανερό ότι ξέρουν και απολαμβάνουν τη δουλειά τους, βλέπουν τους πελάτες σαν καλεσμένους τους και οι γεύσεις θα σε κάνουν να πας και να ξαναπάς.

 

INFO: https://www.lakani.gr/

https://www.facebook.com/lakanirhodes/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φάνης Ξούρας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα