Η “Scuna” είναι μια γευστική ιστορία της Σκιάθου (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Σκιάθος φημίζεται σαν η πιο… έξαλλη των Σποράδων, μαζεύει νεολαία από όλη την Ελλάδα και κυρίως τη βόρεια, έχει διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης, αλλά έχει και πολλά άλλα αν τα γούστα σου είναι για πιο ήρεμα. Η “Scuna” στέκει χρόνια σε κεντρικότατο σημείο του λιμανιού και προσφέρει καλό φαγητό για όσους δεν είναι του… σάντουιτς στο όρθιο και του σουβλακιού.

Ενα μεγάλο μενού που συχνά σε κάνει επιφυλακτικό, δείχνει στην πράξη ότι υποστηρίζεται από την κουζίνα και το επίπεδο των φαηγτών είναι πολύ ικανοποιητικό. Θα βρεις ελληνικά μεζεδάκια για την όρεξη και για τη μέση, θα βρεις ψαρικά, αλλά και κρεατικά, θα βρεις ευφάνταστες συνταγές και όλα αυτά θα τα απολαύσεις σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, ειδικά προς το βράδυ γαληνεύεις και… δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι στο κέντρο της Σκιάθου.

Στη Σκούνα έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση και το περιβάλλον, δεν είναι ένα απλοϊκό ταβερνάκι αλλά δεν είναι και αυτό το δυνατό τους σημείο δηλαδή να καλύπτει τη μαγειρική. Για να φας θα πας εκεί και θα το κάνεις με ικανοποίηση σε ένα πραγματικά ωραίο μαγαζί που σέβεται την ιστορία του και τον κάθε πελάτη.

 

INFO: https://www.scuna.gr/

https://www.facebook.com/scuna.skiathos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κοσμάς Μωραΐτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα