Η “Glam Μουριά” της ποιοτικής διασκέδασης υπάρχει στις Πετριές (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι νησί κι ας μη τη λογίζουν πολλοί για τέτοια λόγω του ότι είναι μια, οδική, ανάσα δρόμος από την Αθήνα. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ελληνικό νησί μάλιστα και η Εύβοια μπορεί να είναι και ο παράδεισος πολλών, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για κάθε εποχή του χρόνου και κάθε ώρα και στιγμή.

Στις πανέμορφες Πετριές, δροσερές, ειδυλλιακές, χαλαρωτικές, αγαπημένο προορισμό ψαροντουφεκάδων, οικογενειών, πιτσιρικάδων, και πολλών άλλων, ο παλμός υπάρχει σε όλα, από μέρη να μείνεις, μέρη να φας εκπληκτικά και μέρη να διασκεδάσεις ποιοτικά και με την ψυχή σου. Η “Glam Μουριά” τα κερδίζει όλα από το όνομά της κιόλας, άμα δε περάσεις και την παραδοσιακή χωριάτικη καγκελόπορτα της αυλής το πράγμα γίνεται απείρως καλύτερο.

Ενα καλοφτιαγμένο στέκι που σέβεται απόλυτα τον χαρακτήρα του χωριού και τον συνδυάζει αρμονικά με το στιλ ενός μοντέρνου χώρου διασκέδασης, με μόνο θετικά vibes να βγάζει από την είσοδό σου κιόλας. Χαμογελαστοί άνθρωποι με εξαιρετικό σέρβις, ωραίες γωνιές να αράξουν οι παρέες και να πιουν τα γενναιόδωρα, καθαρά ποτά και τα ευφάνταστα κοκτέιλ, ανεβαστικές μουσικές, όλα στα καλύτερά τους.

Ενα μαγαζί που θα στεκόταν άνετα σε οποιαδήποτε “πιάτσα” διασκέδασης, όμως βρέθηκε στις Πετριές ηθελημένα και ήταν λογικό αφού πήραν την απόφαση για εκεί να το κάνουν πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή  που μπορεί να φτάνει και μέχρι… την Αθήνα.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/glam.mouria/

https://www.facebook.com/glammouria/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Τζούμης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα