Η “Tikla” προσφέρει μια διαφορετική νοστιμιά στην Καρδαμύλη (pics)

Διαβάστε επίσης

Η άγρια όμορφη Μάνη, καθηλωτική σε όλη της την έκταση, προσφέρει και μια αξιομνημόνευτη γκάμα φαγητών. Πλήθος παραδοσιακών, αλλά και μαγαζιά που συνδυάζουν την ελληνική κουζίνα με πιο μοντέρνες πινελιές σε μαγειρέματα και παρουσιάσεις, όπως είναι η “Tikla”, στο λιμανάκι της Καρδαμύλης.

Ενα εξαιρετικό σημείο, δίπλα στη θάλασσα με πολύ ψαγμένο ντεκόρ που αποπνέει μια πολυτέλεια χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να “θίγει” τον μανιάτικο χαρακτήρα. Ακόμα και το όνομα σχετίζεται με την γκρίζα πλάκα, αυτή που κυριαρχεί στο τοπίο, ενώ και τα τραπεζοκαθίσματα και τα σερβίτσια σου δείχνουν ότι κάτι καλό έχει φτιαχτεί εκεί.

Το μενού ξεφεύγει από το απλό, παραδοσιακό μιας ταβέρνας αλλά καθόλου από τις ελληνικές γεύσεις, συνήθειες και φυσικά τα ευλογημένα προϊόντα του τόπου. Υπάρχουν ψαρικά και θαλασσινά σε ευφάνταστες παρασκευές και συνδυασμούς, εξαιρετικά τα κριθαρότα του, απολαύσαμε τα πιάτα με γαρίδες.

Μεγάλο μπόνους του μαγαζιού το κελάρι του, ενημερωμένο και ισορροπημένο μπορεί να καλύψει απαιτήσεις… σεσημασμένων οινόφιλων, γενικά όλο το μαγαζί δείχνει ότι τίποτα εκεί δε γίνεται πρόχειρα και έχουν οι ίδιοι πολύ ψηλά τις απαιτήσεις από τους εαυτούς τους και το μαγαζί τους. Το απολαύσαμε και κάναμε μια εξαιρετική επιλογή.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063640237237

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μανώλης Μπλέτσος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα