Το “Chimichurri” φέρνει την Αργεντινή στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Αργεντίνικη κουζίνα έχει ταυτότητα, έχει και πολλούς θιασώτες. Οι δε Αργεντίνικοι αμπελώνες, συγκαταλέγονται μαζί με τους Χιλιανούς στους κορυφαίους του πλανήτη και οι φανατικοί του κρασιού τους αναζητούν μετά μανίας. Το “Chimichurri Athens” ήρθε στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο Θησείο, σε έναν μικρό αλλά ζεστό και με έντονες πινελιές χώρο, να φέρει τα… αντικείμενα του πόθου κοντά στους εραστές τους.

Κρέατα, εμπανάδας και κρασιά, είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν αυτό που θα βρεις. Μαζί και το “σωστά μαγειρεμένα”, με τις παραδοσιακές αργεντίνκες συνταγές και όχι κατά προσέγγιση. Ψαγμένο μαγαζί, ήξερε τι θέλει να προσφέρει, στόχευσε και πέτυχε. Σε μια ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει στα στενά του Μπουένος Αϊρες, με τον Ντιέγκο να κάνει αισθητή την παρουσία του και με χαμόγελο και νοστιμιές, έχει κερδίσει ένα μεγάλο κοινό που αγαπάει και απολαμβάνει τα αργεντίνικα καλά.

Η ποικιλία των εμπανάδας είναι αξιοπρόσεκτη, εφάμιλλη όσων μπορείς να βρεις στη χώρα τους, με ελαφρύτερες γεύσεις όπως τυριά ή κοτόπουλο και βαρύτερες, πικάντικους κιμάδες και κρεατικά, ενώ τα ψητά κρέατα είναι αριστούργημα με τη συνοδεία και των κατάλληλων κρασιών. Ωραίο μαγαζί, στιλάτο και μακάρι να μείνει έτσι όσο το μαθαίνουν.

 

INFO: https://www.instagram.com/explore/locations/144961972043823/chimichurri-athens/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Διονύσης Χριστούλας

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα