H “Scorpina” στο Φλάμπουρο είναι η ολοήμερη γευστική λύση πέριξ του Λουτρακίου (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Λουτράκι είναι διάσημο και πολυσύχναστο. Μόνιμοι κάτοικοι, σταθεροί παραθεριστές, αμέτρητοι επισκέπτες αφού είναι ιδανική απόδραση σε ελάχιστη ώρα από την Αθήνα. Ενα σωρό επιλογές για καφέ, μπάνιο, φαγητό, διασκέδαση μα και εναλλακτικές λίγα λεπτά παραέξω αν θέλεις να αποφύγεις τον… κοσμικό συνωστισμό. Η παραλία Φλάμπουρο είναι ένα προορισμός – θησαυρός και η Σκορπίνα η… οικοδέσποινά σου για όλη την ημέρα.

Ταβέρνα που έχει και ένα κομμάτι της οργανωμένης παραλίας, γενικά στο Φλάμπουρο μπορείς να έχεις και τις ανέσεις επί πληρωμή, με ομπρέλες και ξαπλώστρες και σέρβις και ντους και άλλα, όμως και ελεύθερο μεγάλο κομμάτι να στήσεις τα δικά σου. Οπως επίσης και άπλετο χώρο για πάρκινγκ. Η “Scorpiνα” είναι εγκατεστημένη σε ένα ειδυλλιακό μπαλκονάκι με όμορφη θέα, που γίνεται μαγευτική προς το σούρουπο και καλύπτει κάθε ανάγκη, ειδικά στο φαγητό δεν παίζεται.

ΥΠάρχουν επιλογές σέρβις και στην παραλία, από ροφήματα μέχρι και σνακ, αλλά το κυρίως πιάτο σε περιμένει στα τραπέζια της. Τα ψάρια και τα θαλασσινά κυριαρχούν σε ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο μενού, υπάρχουν και κάποια κρεατικά τα βασικά, όλα σε φυσιολογικές τιμές που μέχρι και φτηνές τις λες για το σημείο και όλα με νοστιμιά και χαμόγελο στην εξυπηρέτηση.

Ενα μαγαζί που λες και έχει μείνει σε παλιές καλές εποχήες φροντίδας του πελάτη, ένα παραλιακό ταβερνάκι κάτω από το πεύκο και δίπλα στη θάλασσα, αλλά που ακολουθεί και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, τα συνδυάζει αρμονικά και σου φτιάχνει τη μέρα.

 

INFΟ: https://www.scorpinaflabouro.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θέμης Γονιδάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα