Στην Πάρο η “Ματζουράνα” συνδυάζει λαχταριστές γεύσεις με θέα που κόβει την ανάσα (pics)

Διαβάστε επίσης

Ακόμα και στα πιο πολυσύχναστα μέρη των πιο πολυσύχναστων ταξιδιωτικών προορισμών, αν ψάξεις, βρίσκεις. Εξαιρετικά μαγαζιά, που σε αντιμετωπίζουν σαν… άνθρωπο και όχι σαν πορτοφόλι και σου δημιουργούν όμορφες εμπειρίες τις ημέρες της χαλάρωσής σου. Η “Ματζουράνα” στη Νάουσα της Πάρου είναι μια χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, που στέκεται με… καμάρι λόγω των πολλών φανατικών της θαυμαστών, δουλεύει και εκτός τουριστικής σεζόν γιατί οι πιστοί δεν είναι μόνο περαστικοί και έχει θέα καρτ – ποστάλ την πανέμορφη Νάουσα η οποία όμως για κάποιους μήνες είναι απλησίαστη αν θες να χαλαρώσεις λόγω συνωστισμού.

Ενα πανέμορφο μπαλκόνι, με γουστόζικα τραπέζια και καρέκλες, με άνεση χώρου που δεν σε στριμώχνει για να κερδίσει λίγο κόσμο και με ένα πολύ προσεγμένο και κυρίως νόστιμο μενού. Χωρίς υπερβολές επιλογών, έχει απ’ όλα σε ορεκτικά, σαλάτες και κυρίως, έχει μια μικρή επίσης όμως ισορροπημένη κάρτα κρασιών αλλά και ευωδιαστό και προσεκτικά διαλεγμένο χύμα.

Εξαιρετικές όλες οι γεύσεις, της ώρας φτιαγμένα, με φαντασία μαγειρική, με συντονισμένο και χαμογελαστό σέρβις, η “Ματζουράνα” είναι μια εγγυημένη επιλογή, σε απόλυτα λογικές τιμές και με μερικά νόστιμα γλυκά, αυτό το σεμιφρέντο φυστίκι έγινε ανάρπαστο, για το φινάλε μιας σίγουρα πετυχημένης εξόδου. Βραδινής, αφού το μαγαζί ανοίγει προς το σούρουπο και καλό είναι να πας νωρίς για να μην το χάσεις.

INFO: https://www.facebook.com/MatzouranaParos/?locale=el_GR

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα