Η “Ράχη” είναι το γευστικό… καρτ ποστάλ της Λευκάδας (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι η “ανάβαση” που όχι απλά αξίζει, αλλά επιβάλλεται να κάνεις αν βρεθείς στη Λευκάδα. Το μέρος λέγεται Εξάνθεια, το μαγαζί “Ράχη” και τα άλλα… βρες τα μόνος σου. Μπορεί να είναι η καλύτερη θέα του Ιονίου ολόκληρου και όχι μόνο της Λευκάδας και η συνοδεία της, είτε φαγητό είτε ποτό θα κάνει μαγική την επίσκεψή σου.

Η “Ράχη” δεν είναι η κλασικό ελληνική ταβέρνα, πιο πολύ στο εστιατόριο – μπαρ θα το πεις το μαγαζί και με μεσογειακές γεύσεις. “Πειραγμένα” πιάτα, με φαντασία όμως, όμορφα στην παρουσίαση και γευστικά γιατί στην τελική αυτό μετράει.

Στη “Ράχη” εννοείται ότι πρέπει να κάνεις την κράτησή σου και να είσαι σαφής στην απαίτησή σου για το τραπέζι, εννοείται ότι θα φας καλά και ότι μπορείς να συνδυάσεις μια κανονική έξοδο, μετά ποτού δηλαδή από το προσεγμένο τους μπαρ. Μπορείς και απλά να πας για ποτό, αλλά θα ανέβεις που θα ανέβεις στο χωριό, κάντο να είναι πλήρες.

Η κουζίνα έχει ποικιλία επίλογών, υπάρχουν πιάτα με βάση και το κρέας και τα θαλασσινά, ζυμαρικά, σαλάτες και γενικά δε θα μείνει κάποιος χωρίς να βρει φαγητό, η λίστα των κρασιών είναι επαρκής και η όλη εμπειρία θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω από ένα απλό ταβερνάκι, αλλά όχι εκτός της πραγματικότητας που θα ζήσεις σαν περιβάλλον, θέα και φαγητά, ποτά. Οι εικόνες σίγουρα θα σου μείνουν.

 

INFO: https://rachi.gr/el/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ιωσήφ Ελευθερίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα