Θαλασσινή πολυτέλεια σε εξαιρετικές εκτελέσεις στο “Grada Nuevo” (pics)

Διαβάστε επίσης

Το “Grada Nuevo” είναι μια απόλαυση που οφείλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου αν ζεις ή απλά αν βρεθείς στη Θεσσαλονίκη. Είναι η επιτομή του θαλασσινού φαγητού, από όστρακα, ωμοφαγίες μέχρι ψάρι και σχετικές απολαύσεις, σε ένα προσιτά πολυτελές περιβάλλον που όλα μαζί φτιάχνουν μια εξαιρετική εμπειρία.

Μπορεί πηγαίνοντας αν έχεις πιάσει τη Νίκης να σε εξιτάρει και η καλτίλα του ότι είναι ένα στενό πιο πέρα από τα περίφημα “Μπακαλιαράκια του Αρίστου” και τη λαδόκολλά του, μα αυτές είναι οι όμορφες αντιθέσεις και όταν συνοδεύονται και από λαχταριστό γεύμα στον τελικό σου προορισμό γίνονται ακόμα πιο ωραίες.

Πέσε με τα μούτρα στα στρείδια, η καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη, αν σου αρέσουν μην το σκεφτείς, θα χάσεις αν τα παραβλέψεις. Συνέχισε με ωμά, τρομερές γεύσεις, σταθερά με εξαιρετική πρώτη ύλη, το μαγαζί δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτή, καλά κάνει και πολλά συγχαρητήρια. Και φυσικά ακολουθούν τα μαγειρεμένα, ψάρι, ψαρικά, ζυμαρικά και πολλά άλλα.

Η λίστα των κρασιών είναι ψαγμένη και αρκετά τίμια τιμολογημένη, τα γλυκά στο ίδιο επίπεδο με όσα έχουν προηγηθεί για να… καθαρίσει το στόμα, το όλον της εμπειρίας αγγίζει την τελειότητα αν ξέρεις τι και γιατί πας να φας. Μαγαζάρα από τα καλύτερα της πόλης στο είδος τους.

 

INFO: https://gradanuevo.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Ζεϊμπέκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα