Η “Γη του Νότου” έχει την απόλυτη γκάμα ποιoτικών φυσικών και νόστιμων προϊόντων (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην εποχή που μέχρι και στα περίπτερα μπορεί να βρεις… superfoods και άλλα μεγαλεπήβολα σε τίτλους, υπάρχει μια φίρμα που σε πείθει με κάθε δοκιμή για την αγνότητα και τη φυσικότητα των προϊόντων της. “Η Γη του Νότου” παραπέμπει και από το σήμα σε Κρήτη και έχει μια μεγάλη γκάμα γευστικών, καθημερινών και χρήσιμων φαγώσιμων.

Η μη μαζική “παρουσία” τους σε ράφια μεγάλων αλυσίδων είναι μια ένδειξη της σχετικά περιορισμένης άρα και όχι βιομηχανοποιημένης παραγωγής, αλλά μια δοκιμή θα πείσει τον καθένα στην περίπτωσή του.

Η ποικιλία είναι αξιοπρόσεκτη, μεγάλη και με φαντασία. Από καλούδια για το πρωινό, ζυμαρικά, ρύζια, όσπρια, λάδια, ξύδια και το φόρτε τους, παξιμάδια και κριτσίνια και κυρίως αυτά με βάση το χαρούπι. Πραγματικά ξεχάστε τα κλασικά είδη που βρίσκετε σε μαζική παραγωγή και εντάξει, σου ξεγελούν την πείνα αλλά δε σου μένουν και αλησμόνητα.

Μια καλή “ξενάγηση” στην ιστοσελίδα τους μπορεί να σε βοηθήσει να συμπληρώσεις μια καλή παραγγελία για να γεμίσει τα ράφια σπιτιού και να ικανοποιήσει κάθε γούστο για κάθε ώρα, αν δε, έχεις κοντά σου και κάποιο μαγαζί που βάζει μέσα τα προϊόντα του, όλα ακόμα καλύτερα.

 

INFO: https://ghtounotou.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μηνάς Ανδριόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα