Το “Βουκάκρατο” κάνει τον μεζέ μοντέρνο και σε συναρπάζει (pics)

Διαβάστε επίσης

Το όνομα σε τραβάει από μόνο του, σε κάνει να το ψάξεις, αν και χωρίς να το ψάξεις πριν, όταν δεις το καλωσόρισμα, ψωμί με κόκκινο κρασί για να βουτήξεις μέσα, θα ψαχτείς εκ των πραγμάτων. Το “Βουκάκρατο” όμως έχει πολλούς περισσότερους γευστικούς λόγους για να γίνει η συνήθειά σου, πέρα από το όνομα.

Η φιλοσοφία ήταν ξεκάθαρη πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί γι’ αυτό και πέτυχε και με το παραπάνω, αν και μοιάζει λίγο περίπλοκη. Ο ελληνικός μεζές που θα είναι πάντα στις συνήθειές μας, να ξεφεύγει από τις απλές, παραδοσιακά δοσμένες μορφές του, αλλά να παραμένει στη γεύση που μεγάλωσε γενιές και γενιές.

Η κάρτα του μενού είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πολλά υποσχόμενη και τα πιάτα ημέρας σε αφθονία κάνουν την επιλογή ακόμα πιο δύσκολη. Γι’ αυτό και καλύτερα να πας παρέα, να πάρεις… τα πάντα, να νιώσεις ότι είσαι σε ουζερί και να απολαύσεις πραγματικά εντυπωσιακές γεύσεις.

Υλικά “παντρεύονται” χωρίς δισταγμό σε ασυνήθιστες μίξεις και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα ψαρικά έχουν τη μερίδα του λέοντος στα προσφερόμενα, χωρίς όμως να μένει σε καμία περίπτωση παραπονεμένος ο κρεατοφάγος ενώ η ανοιχτή κουζίνα σου δίνει μια αίσθηση παρέας και κυρίως… υπερηφάνειας για όσα προσφέρει αυτό το μαγαζί, που δε νιώθει να έχει τίποτα να κρύψει.

 

INFO: https://www.facebook.com/voukakrato/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Δημακός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα