Στον Αθανάσιο Διάκο ο «Ραβάνης» έχει… χορτάσει γενιές με λιχουδιές και συνεχίζει (pics)

Διαβάστε επίσης

Η εξοχή ανοίγει την όρεξη, γνωστό αυτό, ακόμα και για αυτούς που δεν κλείνει ποτέ εκεί το θέμα είναι αλλιώς.

Ο Αθανάσιος Διάκος, Μουσουνίτσα για τους παλιότερους αλλά γενικά γνωστός με το ένα ή το άλλο όνομα είναι… τέρμα εξοχή. Και το υψόμετρό του έχει και τον πολύ καθαρό του αέρα έχει και το πολύ καλό φαγητό του έχει. Ο «Ραβάνης» στέκει εκεί αγέρωχος δεκαετίες τώρα, χάνιο, πανδοχείο και ταβέρνα και τα ευχάριστα είναι ότι αν πάθεις στερητικό και είσαι από την Αθήνα, κάτι βρίσκεις κι εκεί.

Η ταβέρνα έχει ό,τι μπορείς να ζητήσεις από μια εξοχική ταβέρνα. Πολύ και καλό κρέας, αυτό φέρνουν και στο κρεοπωλείο στην Ηλιούπολη. Τρομερή φέτα, εκπληκτική, αυτή που ονειρεύεται ο κάθε λάτρης της σκληρής, πικάντικης φέτας. Πατάτα της… μαμάς, κομμένη στο χέρι και καλοτηγανισμένη.

Το λουκάνικό τους, φτιαγμένο από αυτούς δεν σου επιτρέπει να σταματήσεις να τρως, αν και σκεφτόμενος τι έρχεται μετά το κάνεις. Γιατί θα έχεις φάει και κοκορέτσι, αν το χάσεις… έχασες και μετά παϊδάκι λεπτό και τραγανό ή ό,τι άλλο κρέας θελήσεις.

INFO: https://www.facebook.com/xenonas.taverna.ravanis

http://www.ravanis.com.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάρκος Αυγουστής

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα