Αν η μαγειρική “τρομάζει” πολλούς, η ζαχαροπλαστική… τρομοκρατεί ακόμα περισσότερους. Ελα όμως που τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα φανταζόμαστε. Και ναι, οι παραδοσιακοί, μυρωδάτοι, λαχταριστοί κουραμπιέδες μπορούν να είναι να εξαιρετικά απλοϊκή υπόθεση, λίγω λεπτών και υλικών.
Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι ένας άνθρωπος που… νοιάζεται πρώτα απ ‘όλα για την ευκολία σου χωρίς όμως να υποτιμά τη γεύση. Και στη σελίδα του τη γεμάτη νοστιμιές, βρίσκεις μια συνταγή για κουραμπιέδες που σε κάνει… pastry chef πιο εύκολα και από εύκολα.
Το μυστικό φυσικά και πάντα στους κουραμπιέδες είναι το βούτυρο. Οπότε εκεί, επιλέξτε σωστά, ρωτήστε κιόλας γιατί το άρωμα είναι η μισή δουλειά.
Την πολύ απλή, ακόμα περισσότερο εύκολη και πάνω απ’ όλα πεντανόστιμη συνταγή, μπορείτε να τη διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια και βήμα προς βήμα ΕΔΩ.
INFO: https://dimitrismichailidis.com