Ο όρος “δημιουργική κουζίνα” βρίσκει μια πολύ καλή εφαρμογή του στα “Τρία γουρουνάκια”, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντας στοιχεία της ελληνικής κουζίνας, φτιαγμένα με φαντασία αλλά χωρίς υπερβολές που να τα κάνουν… περίεργα.
Αρχίζοντας από ένα εξαιρετικά στημένο μαγαζί που σου δείχνει από την ώρα που περνάς την πόρτα ότι σε σέβεται και ότι θέλει να σου προσφέρει υψηλές υπηρεσίες, συνεχίζεις με τις ίδιες εντυπώσεις και σε όλη την υπόλοιπη παραμονή σου.
Ενα μενού με πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις στο διάβασμά τους, που γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες στη δοκιμή τους. Ωραίοι συνδυασμοί, νόστιμες εκτελέσεις και πάνω απ’ όλα πολύ σωστά και όπως τα ζητήσεις φτιαγμένα τα κρέατα που είναι το κυρίαρχο υλικό στα φαγητά.
Το μέρος είναι ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, κυρίως για να χορτάσεις με καλό φαγητό και επίσης για να κερδίσεις τις εντυπώσεις αν είσαι “οικοδεσπότης” με ένα πολύ όμορφο κτίριο και περιβάλλον.
INFO: https://www.tatriagourounakia.gr/el/
https://www.facebook.com/tatriagourounakia.gr/?locale=el_GR
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φάνης Κρυσταλλίδης