Το “El Atrio” σου προσφέρει τη Σκόπελο… στο πιάτο (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα τοπία των Σποράδων είναι μοναδικά και παρά την εκτόξευση της φήμης τους μετά το Mama mia, μοναδική παραμένει και η γαλήνη που προσφέρουν, ειδικά η… συνέχεια της σειράς μετά την κάπως πιο κοσμική Σκιάθο. Η Σκόπελος και η Αλόνησσος μπορούν να χαρακτηριστούν και παραδεισένια ησυχαστήρια και εκτός από μαγικά τοπία προσφέρουν και λαχταριστές κουζίνες. Το “El Atrio” στη Σκόπελο δεν είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση ντόπιας κουζίνας, όμως, είναι το μαγαζί που θα ψάξεις στη συνηθισμένη για πολλούς απόδραση πολυτέλειας που μπορεί να κάνεις σε μια μέρα των ήρεμων διακοπών σου.

 

Μια σαγηνευτική θέα, με “πιάτο” το λιμάνι της Σκοπέλου, ένα φινετσάτο περιβάλλον και η μεσογειακή κουζίνα με νόστιμες γεύσεις και καλές μερίδες, φτιάχνουν ένα σκηνικό για κάτι ξεχωριστό σε νησιώτικες διακοπές, που αξίζει ακόμα κι αν είσαι του πολύ απλού.

Το μενού έχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, χωρίς υπερβολές αλλά θα βρεις και τα καλά της θάλασσας και κρέατα, ζυμαρικά, σαλάτες, άρα μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. ΥΠάρχει αξιοπρεπής κάβα, το προσωπικό είναι αυτό που πρέπει, επαγγελματίες αλλά χωρίς να σε πιέζουν στη χαλαρή ατμόφαιρα του νησιού, οι τιμές είναι συμβατές με όσα απολαμβάνεις και η επιλογή αξίζει αν θελήσεις μια αλλαγή από παραθαλάσσια ταβερνάκια.

INFO: https://www.instagram.com/el_atrioskopelos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αρης Δουβίκας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα