Στη Νέα Φιλαδέλφεια “Το Νάμι” είναι το… καταφύγιο των αγνών προϊόντων Ελλήνων παραγωγών (pics)

Διαβάστε επίσης

Η κατηγορία μαγαζιών ντελικατέσεν έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και έχει και διαφορετικές εκδοχές. Υπάρχουν αυτά που εισάγουν γκουρμεδιές από όλο τον κόσμο, υπάρχουν και αυτά που εστιάζουν στα εκπληκτικά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών που δεν κάνουν μαζική παραγωγή. Σαν “Το Νάμι” καλή ώρα, ένα μαγαζί… εθισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο συναντώνται η Κρήτη, η Μικρά Ασία και ο ελληνισμός ολόκληρος.

Με όνομα που σημαίνει “φήμη”, αφού από μόνο του προκαλεί το ψάξιμο για να καταλάβεις πού μπαίνεις, το “Νάμι” φιλοξενεί σε ράφια, προθήκες και ψυγεία τα καλούδια μικρών Ελλήνων παραγωγών που εγγυώνται την ποιότητα και αποφεύγουν τις βλαβερές επεξεργασίες. Θα βρεις τα πάντα, χωρίς υπερβολή και με δικαίωμα επιλογής.

Από συσκευασμένα μέχρι νωπά, από αλμυρά μέχριο γλυκά, ποτά με ή χωρίς αλκόολ και ετικέτες που μπορεί να μην έχεις ξαναδεί στη ζωή σου, αλλά όταν δοκιμάσεις το περιεχόμενο θα τις αναζητάς συνέχεια. Οι άνθρωποι του μαγαζιού που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τους… θησαυρούς που κρύβουν μέσα, θα σε βοηθήσουν και για την κατάλληλη επιλογή και το μόνο που δεν μπορείς να αποφύγεις είναι το να φορτώσεις πολλά περισσότερα από αυτά που σε ώθησαν να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Το “Νάμι”είναι μια πραγματικά ποιοτική επιλογή που συνδυάζει την ποικιλία με την αγνότητα και είναι σίγουρο ότι θα σε ρωτήσουν φίλοι και γνωστοί που θα τους σερβίρεις προϊόντα από εκεί, πού τα βρήκες και… πες μας κι εμάς.

INFO: https://www.facebook.com/tonami.gr/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελενα Αρναούτογλου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα