Το “Μπακάλικον Γαλάνης” προσφέρει γεύσεις και… ατμόσφαιρα Μήλου (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Μήλος κρατάει αναλλοίωτο το χαρακτήρα της, είναι το κυκλαδονήσι που δύσκολα βρίσκεις πια, χωρίς τις έξαλλες κοσμικότητες, ποντάρει πολλά στις αμέτρητες παραλίες καρτ – ποστάλ της και δεν επιδιώκει σώνει και καλά φαντεζί καταστάσεις. Με όλα αυτά, το “Μπακάλικον Γαλάνης” στον Τριοβασάλο μπορεί να χαρακτηριστεί και ένα μαγαζί σήμα – κατατεθέν του στιλ της Μήλου και να απολαμβάνει τη φήμη του μεταξύ των φανατικών πιστών του που διαρκώς αυξάνονται.

Παραδοσιακός διάκοσμος παλιάς μπακαλοταβέρνας, παραδοσιακοί απλοί μεζέδες, πολλοί όμως, ολόφρεσκοι και πεντανόστιμοι, φτιάχνουν όλα μαζί μια εμπειρία που αξίζει και με το παραπάνω την επίσκεψη και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Προσεγμένα τηγάνια, πολλές επιλογές υγρής συνοδείας, με ψαγμένες και μικρές ετικέτες σε μπύρες, ούζα, τσίπουρα, νοστιμιές και σε μαγειρεμένα φαγητά και ατμόσφαιρα σαν στο σπίτι των φίλων σου που θα περάσεις εγγυημένα καλά. Τα πολύ καλά, πολλές φορές δεν είναι δίπλα στη θάλασσα ούτε σε κάποιο μέρος με εξαιρετική θέα και ησυχία και το “Μπακάλικον Γαλάνης” δεν έχει ανάγκη τοποθεσίες για να σε μαγέψει.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100042131754809

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Λιαβνός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα