Το “Μύρτιλο” συνδυάζει γεύση και… παριζιάνικη φινέτσα στην Τήνο (pics)

Διαβάστε επίσης

Συστήνεται ως μπιστρό και οι συστάσεις έχουν μεγάλη ακρίβεια. Το “Μύρτιλο” στην Τήνο έχει την φινέτσα καλών παριζιάνικων μπιστρό, έχει και τη φιλοσοφία του μενού αν και σωστά την έχει κάνει να πλησιάσει αρκετά στις ελληνικές γεύσεις και συνήθειες.

Ενα μαγαζί που και λόγω θέσης θα είχε συνέχεια κόσμο, αλλά ποτέ δεν αρκέστηκε ή δεν πόνταρε σε αυτό. Εξαιρετικό ντιζάιν και διάκοσμος, το στέκι της παρέας, το μέρος που θα νιώσεις άνετα και που θα φας καλά ό,τι είδους γεύμα κι αν επιλέξεις. Από τα χορταστικά και σε μεγάλη ποικιλία πρωινά του μέχρι τα ελαφρά, κόζι φαγητά για το υπόλοιπο της ημέρας αι της νύχτας.

Ολα τα φαγώσιμα, από απλά σάντουιτς μέχρι μπέργκερ και μακαρονάδες και σαλάτες, έχουν γεύση, έχουν ποσότητα αλλά έχουν και φαντασία στην παρουσίαση, είναι παντού φανερό το μεράκι που υπάρχει στο μαγαζί, αν και αυτό το καταλαβαίνεις όπως είπαμε και από την εμφάνισή του.

Καφέδες, χυμοί και άλλα συνηθισμένα εννοείται ότι υπάρχουν και σε ποικιλία, αλλά υπάρχουν και ψαγμένα κοκτέιλ, που επίσης καταλαβαίνεις το αλκοόλ και τα απολαμβάνεις. Ωραίο το “Μύρτιλο” και είναι μια σίγουρη λύση για κάθε ώρα.

 

INFO: https://myrtilobistro.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Χρυσικόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα