Το “Nyx” σε μυεί γοητευτικά και… με θέα στην αυθεντική Ιαπωνική κουζίνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Την ασιατική κουζίνα δεν την κυνηγάω φανατικά, μα και δεν της αντιστέκομαι αν είναι σε μέρος που την ξέρουν και την απογειώνουν. Το “Nyx” είναι ένα τέτοιο, με έξτρα μπόνους τη μαγευτική του τοποθεσία. Στη μέση της Ακαδημίας, στο ρουφ ενός από τα αμέτρητα ξενοδοχεία που έχουν εμφανιστεί στην πρωτεύουσα, σε ταξιδεύει με το σποτ και σε μαγεύει με τις γεύσεις του.

Κατ’ αρχάς ο χώρος είναι για μεγάλες προσδοκίες. Κερδίζεις τις εντυπώσεις όποιον και να πας, ό,τι “τραπέζι” κι αν θέλεις να κάνεις, αν και επειδή αυτό ακούγεται κάπως πολυτελές δηλαδή ότι πρέπει να έχεις σπέσιαλ λόγο για να πας, δεν είναι έτσι. Και τον εαυτό σου να μας, με την οικογένειά σου θα απολαύσεις πραγματικά την ώρα σου.

Τα ωμά του είναι λατρεμένα, τα τηγανητά του ελαφρά και με ποικιλίες εξαιρετικών γεμίσεων, τα μαγειρεμένα και ψητά ακριβώς όπως πρέπει. Συνολικά ένα μενού και ισορροπημένο και με ποικιλία και με γεύσεις οικείες, που σε κάνουν φίλο της Ιαπωνικής κουζίνας ακόμα και αρνητικός αν είσαι με αυτήν.

Ποικιλία υπάρχει και στα σάκε, σου εξηγούν και τα βασικά για να συνοδεύσεις το φαητό σωστά, σα να λέμε με τσιπουράκι στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει και ιδιαίτερη λίστα κρασιών και φυσικά στο φινάλε, μετά τα νόστιμα επιδόρπια και τα φημισμένα ιαπωνικά ουίσκι. Τρέξτε αν είσαστε λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας, δοκιμάστε το αν δεν είσαστε και θα γίνετε.

 

INFO: https://nyxrooftop.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελενα Μαραφή

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα