Μεζέδες και αποστάγματα συνυπάρχουν ηδονικά στο “Πεσκέσι” της Κοζάνης (pics)

Διαβάστε επίσης

Η αλήθεια είναι ότι με τράβηξε το όνομα, έχοντας άριστες εντυπώσεις από το… ομώνυμο του Ηρακλείου. Πήγα με προσδοκίες και αν και μου φαινόταν δύσκολο, το “Πεσκέσι” της Κοζάνης μου τις εκπλήρωσε και με το παραπάνω.

Ενας πολύ απλός χώρος, χωρίς καμία ιδιαιτερότητα αλλά παρ’ όλα αυτά άνετος και καλοστημένος κι έας εξαιρετικός γευστικός συνδυασμός μεζέδων και αποσταγμάτων όπως λέει και το συνοδευτικό του. Μεγάλη γκάμα ελληνικών ποτών, με έμφαση σε ούζα και τσίπουρα, αλλά και μπύρες και κρασιά που ξεφεύγουν από τα πολύ γνωστά ή πιο σωστά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά και μια ωραία κάρτα μεζέδων που ικανοποιούν κάθε όρεξη.

Κρεατικά, ψαρικά και διάφορες μακεδονίτικες νοστιμιές, όλα σε μπόλικο σερβίρισμα και με ωραίες γεύσεις που σου δίνουν και τη δυνατότητα της ποικιλίας με κάθε σερβίρισμα ποτού. Για τους λάτρεις των τυριών το “Πεσκέσι” μπορεί να γίνει ο παράδεισός τους με γεύσεις της περιοχής που δεν είναι συνηθισμένες αν δεν είσαι από τα μέρη, σε σημείο να παρασυρθείς και να αφιερώσεις το μενού σου στα τυριά.

Εσύ θα χάσεις βέβαια αφού και όλα τα υπόλοιπα μαζεδάκια είναι παντανόστιμα και μην απορείς με τα ψαρικά κι ας μην είναι η Κοζάνη κανά παραθαλάσσιο θέρετρο, εξάλλου στα ηπεριωτικά πολλές φορές βρίσκεις τα καλύτερα θαλασσινά αφού το ψάχνουν πολύ και δεν ποντάρουν στην τοποθεσία τους.

INFO: https://peskesimezedopoleio.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Μανωλόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα