Είναι αλήθεια ότι όσοι κινούμαστες γευστικά στα κατατόπια του Ηρακλείου, είχαμε πάρει μες βαριά καρδιά το ότι έφυγαν από κοντά μας τα “Αγγελάκια”. Και παραξενευτήκαμε κάπως όταν στη θέση τους εμφανίστηκε ενα μαγαζί που “φωνάζει” πολυτέλεια σε όλα του και κάνει ακόμα πιο χλιδάτη τη γωνιά, αφού παραδίπλα υπάρχει το “Αφρόψαρο”. Το “Moocasa” δε μπορεί να μη σε προσελκύσει για μια δοκμιή κι όταν εν τέλει την κάνεις, να μη σε αφήσει ικανοποιημένο. Οχι, δεν είναι για κάθε μέρα οι αστακοί και τα φιλέτα, αλλά όλη η εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω όταν θελήσεις το κάτι διαφορετικό.
Ιδιαίτερες κοπές μοσχαριού λοιπόν και αστακός, όσο απλό ακούγεται άλλο τόσο είναι. Μαζί με καλή τηγανητή πατάτα, στιλ γαλλικό και με διάφορα λαχανικά, όλα αυτά σε διάφορες ποικιλίες και προτάσεις σερβιρίσματος, με… ναυαρχίδα του μαγαζιού το “μικτό” πιάτο με μοσχάρι και αστακό. Οι γεύσεις είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες στον ουρανίσκο, όσο για το περιβάλλον τα σπάει, υπάρχει άνεση χώρου και προσιτή πολυτέλεια.
Εννοείται ότι σε αυτό το μαγαζί δε θα φας φτηνά, αλλά δε θα πέσεις και έξω στους υπολογισμούς σου. Η σχέση του περιβάλλοντος, του σέρβις και φυισκά των φαγητών με τις τιμές είναι τίμια και έστω και για ξεχωριστές περιστάσεις, είναι μια επιλογή που ξέρεις ότι θα σε δικαιώσει.
INFO: https://www.instagram.com/moocasa_athens/?hl=el
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Τζαναβάρας